pop

header ads

Мелания Тръмп – такава, каквато не сте я виждали!

Доналд Тръмп очаква, че жена му Мелания ще бъде модел за държание на една Първа дама. Оказва се, че тя вече има известен опит като модел…
Десетилетия преди да застане на подиума като госпожа Тръмп, Мелания Наус е позирала гола за френско мъжко списание. Тогава 25-годишна, Мелания участвала във фотосесиите в Манхатън през 1995 година, твърди Алé Басевил -френският фотограф, направил снимките.
На скандалните снимки настоящата госпожа Тръмп носи единствено високи обувки и позира пред камерата за серия от снимки отпред, отстрани и отзад.

4_1

„Мелания беше страхотна, имаше фантастичен характер и беше много мила с мен.“ – споделя фотографа, добавяйки, че нито веднъж не е доловил неудобство в младия модел по време на фотосесиите.
Закачливите снимки били публикувани през януари 1996 във френското списание Max, което се закрива през 2006.
Фотографът разказва, че вдъхновението му за снимките идва от Ренесанса и отдаването на почит към женската красота: „Мисля, че е много важно да се покажат красотата и свободата на жената и съм много горд с тези снимки, защото те излъчват красотата на Мелания.“
По време на фотосесиите, Мелания туко-що пристигала в Ню Йорк от снимки в Париж и Милано. Била е много ангажирана със снимки, предимно с рекламна цел.
Самият Тръмп казва за снимките: „Мелания е била един от най-успелите модели и е участвала в много фотосесии, включително за корици. Тази снимка е правена за европейско списание, а там такива снимки са модерни и често срещани.“
Мелания и Тръмп се запознават през 1998 по време на парти, организирано от собственика на модната агенция, която представлявала Мелания. Двамата се женят през 2005 в Палм Бийч.
4_2
източник - Мъжката Библия 

Post a Comment

0 Comments