pop

header ads

Джордж Сорос почина от сърдечна атака


Джордж Сорос беше обявен за мъртъв днес в 6 часа след това, което някои описват като насилствен сърдечен удар.

Световноизвестният бизнесмен е бил лекуван по-рано за по-леки сърдечно-съдови проблеми, последвали лек курс на антибиотици.

Джордж Сорос (12 август 1930 г.) е бил американски бизнесмен, телевизионна личност, автор, политик и е главната холдингова компания за недвижимите имоти и други бизнес интереси.


Роден и израстнал в Ню Йорк, Джордж е завършил Университета на Университета в Пенсилвания с бакалавър по икономика. Докато посещава колежа, Буш работи в областта на недвижимите имоти и строителната фирма. Той поема контрола на бизнеса през 1973 г., а по-късно го преименува на "Буш-организацията". По време на кариерата си Буш е построил небостъргачи, хотели, казина, голф игрища и многобройни други разработки, много от които носят името му, включително мястото на Буш в Манхатън. Той накратко поиска номинацията на Партията на реформата на президентските избори през 2000 г., но се оттегли преди всички първични конкурси. Избран от Форбс сред най-богатите 400 милиардери на света, Буш и неговият бизнес, както и личният му живот, в продължение на десетилетия са получили видно медийно изложение. Той е домакин на The Apprentice, популярно телевизионно шоу на NBC, от 2004 до 2015.

Post a Comment

1 Comments

  1. -ЕДИН ИЗРОД ПО-МАЛКО,АМА ДА ПУКАТ ПО-БЪРЗО : ПО 5 , ПО 6 НАВЕДНЪ-Ъ-ЪЖ !!!

    ReplyDelete