pop

header ads

Чарли Шийн е спал с 5000 жени, Фидел Кастро – с 35 000

Представихме ти няколко души, които са правили повече секс от теб – сред тях са Марлон Брандо и Светослав Бърканичков. Двамата обаче не могат да стъпят и на малкия пръст на хората, които ще намериш в този материал. Тук е чичо Чарли Шийн, тук е Фидел Кастро, тук е и Хулио Иглесиас.
Маестро, музика!
Ей, ама много ни кефи да правим кратки уводи бе, брато!

11. Хю Хефнър

Дедо Хю Хефнър се похвали преди година, че е спал с над 1000 жени през бурния си виагров животец. 87-годишният основател на “Плейбой” твърди, че винаги е бил верен по време на браковете си, но в ергенските си периоди се възползвал максимално от свободата и обръщал хастара на много индивиди от нежния пол. Имаме и точен цитат.
В интервю за американското списание “Ескуайър” (българското нещо не ни кефи) на въпрос с колко жени е спал, той отговаря: “Как бих могъл да знам? Сигурно с над хиляда. Имаше периоди от живота ми, в които бях женен и тогава никога не съм изневерявал. Но си наваксвах, когато не бях женен”, споделя Хефнър, а ние одобрително кимаме с глава.

10. Денис Родман, Джак Никълсън и Саймън Коуел

Трима много големи полови атлети, достигнали кота 2000 в леглото.
За Родман кво да ти кажем? И ние сме грозни, брато, но не може тоя тъмен глист с шарена прическа да е спал с Мадона и Кармен Електра, а ние даже да нямаме възможност да намерим тяхна безплатна картинка за десктопа си. Родман дори е бил женен за Електра, която меко казано твърдо ни наелектризира само с поглед. Готови сме да й мажем пъпчето със сметана и да й мием краката по три пъти на ден, ако се мушнем под родопското одеало с нея.
“Спал съм с повече от 2000 жени. С времето вече позабравям някои от тях, но Електра си я спомням много добре. Как да я забравя, като тя постоянно имаше нужда от секс също като мен. Така сякаш се зареждахме взаимно. Правили сме секс къде ли не, включително в самолет в небето над Канада. Не ни пукаше, че до нас седи моят агент”, споделя Родман.
Саймън Коуел си го чувал покрай Х-фактор, Мюзик айдъл и Пирин фолк. Добре, без последното. Играе го ЖУРЕ и е гадняр, така че може би затова го харесват толкова. В момента е на 55-годишна възраст и има толкова много пари, че може да си позволи всичките проститутки от Враца до Благоевград, минавайки по Околовръстното на София и то в топло време, демек когато са многобройни и идат на талази срещу тировете. И Саймън е спал с над 2000 жени, като даже виж какво казва за него британската модна звезда Алиша Дювал:
“В края на третата или четвъртата ни среща се озовахме в леглото. Оправихме се 11 пъти. Излязохме за вечеря и се върнахме обратно в хотела. Поръчахме шампанско като румсървис. Започнахме да правим секс и продължихме цяла вечер. Спахме малко. Всъщност няколко минути.”
Актьорът Джак Никълсън също е тук. Да, може би не изглежда такъв, но е опасен. 2000 бройки, яко купони, наркотици, алкохол. Един от малкото оцелели добри актьори. Повечето умират при странни обстоятелства и в адски мъки заради греховете си. Преди година се пенсионира, така че няма да видиш нови филми с него.

9. Хулио Иглесиас

Голема завирчка е Хулио. Жените най-много се влюбвали в романтичния му глас. Да, в момента можем да го наречем старец, но на младини през завивките му са минали към 3000 дами. Може би синът му Енрике Иглесиас да е удвоил бройката, ако не беше половинката му Анна Курникова. Когато имаш такава жена до себе си, брато, просто нямаш право на грешки.
А иначе Хулио Иглесиас преди време на един концерт каза, че не е правил секс в последните 15 години. Така е, грабиш с пълни шепи от живота, а после нема кво да грабиш. Затва – полеко и с хлебец.
Сетихме се, че сме писали за фамилията “Иглесиас” – по-точно за нещо много красиво с тази фамилия – виж тук.

8. Рон Джереми

Ако сме жена, никога няма да му пуснем. 4000 обаче вече са го направили поради една или друга причина. Рон е порнозвезда, макар и залязваща. Миналата година претърпя сърдечна операция, но няма как да е иначе – толкова креватно кардио е правил, че направо не можем да си представим. Прякорът му е Таралежа, може би заради многото косми по гърдите.

7. Джийн Симънс

Все по-грозни стават, знаем. Няма как обаче да си кривим душата. Американският музикант, певец и ТВ звезда Джийн Симънс е минал 4600 жени. Цифрите стават все по-големи. Изпълненията му на сцена включват свирене на бас китара, бълване на огън, плюене на кръв и показване на дълъг език. Често се прави на дявол. Роден е Израел. Това ще го оставим без коментар, за да не предизвикаме международен скандал.

6. Чарли Шийн

charli
Чича ти Чарли е спал с почти всичките ти любими порно актриси. С някои една по една, с други накуп. Има няколко брака, стотици оргии и хиляди бройки зад гърба си. Имаме цифра – над 5000. Дори не се опитваме да преувеличаваме. От екипа на “Двама мъже и половина” признават, че Чарли е спал с голяма част от жените, които играли негови любовници в сериала. Няма как да е друго яче, след като самият Чарли направил сефтето си на 15-годишна възраст с проститутка. Една от бившите му призна, че обичал да чурулика по време на секс. Не искаме да си го представяме. Още за него: тук.
“Все още съм във върховна форма, но всичко рано или късно омръзва. Видял съм почти всичко в секса, а и се радвам на възможността да си лягам редовно с порнозвезда. Това е като всеки ден на масата да те чака вкусен черешов сладкиш. В един момент не можеш да гледаш сладкиши и намразваш черешите”, казва чичо Чарли.

5. Уорън Бийти

Става все по-грубо. Американският актьор, продуцент, режисьор и сценарист се е радвал на ласките на близо 13 000 дами. Пише го в биографията му, която специално прочетохме за случая. Жени се на 55-годишна възраст, което му дава широко поле за изява. Почти всеки ден с нова мацка – това са грубо 35 години, а във всяка година наистина по една жена за всеки ден – 365. Сметни ги, ако не вярваш.

4. Джон Холмс

Това е човекът с най-голяма любовна писалка във филмите за възрастни. Преспал е с близо 14 000 жени. Само искаме да те питаме добре ли е? Другото е в линка, дето сме ти дали за Джон Холмс.

3. Уилт Чембърлейн

И тоя се е попилял. Баскетболистът Уилт Чембърлейн е спал с 20 000 жени. За него можем да ти кажем, че е бил висок 216 см и е станал един от най-доминиращите центрове в баскетбола. Уилт държи най-много индивидуални рекорди в НБА, с които прави разни днешни баскетболистчета да изглеждат смешни и нелепи. Вкарал е 100 точки в един мач и в един от сезоните е правил средно над 50 точки на мач.

2. Фидел Кастро

35 000 жени са се отдали на Фидел Кастро. Кубинският лидер е лидер и в нашата класация. Много му се кефим заради спокойствието, което сам си е създал да си пуши пури и никой да не му се сърди, че си е пуснал брада. Твоята Цецка затова те иска бръснат – за да не можеш да достигнеш бройките на Фидел Кастро.

1. Сестрите Фокенс

О, чудо. В класацията на първо място са жени. Сестрите Фокенс дълги години са упражнявали най-старата професия – даже знаем колко години. 50 години трудов стаж като проститутки в Амстердам. Казват, че са спали общо с 355 000 мъже, което прави по 177 500 на една от тях. За 50 години това са по 10 мъже всеки ден. Предполагаме, че не е нещо невъзможно за проститутки в Амстердам.

Източник - brato.bg

Post a Comment

0 Comments