pop

header ads

Осъдиха учителка, правила секс с ученик в България


25-годишна учителка от Балтимор беше осъдена на три години затвор заради сексуален контакт със свой ученик, съобщи New York Post.
Екатерина Папас беше призната за виновна по обвинения, че е спала с 16-годишен ученик. Освен това е заснела с камера един от сексуалните им контакти.

Учителка осинови 15-годишен ученик, след това го скъса от секс
ВИЖ ПОВЕЧЕ НА http://adf.ly/1nPeaV

Американските медии съобщиха, че учителката е преподавала испански език в средно училище в град Балтимор, щата Мериленд. Ученикът разкри пред разследващите, че събитията са се развили в неговия дом.
Екатерина Папас съвсем наскоро е завършила висшето си образование. Тя е започнала да преподава в училището едва от месец. Опитала се е да избяга от страната, след като скандалът се разчул.
Силите за сигурност разкриха, че младата учителка е отлетяла за Богота, Колумбия, но е била арестувана от полицията на летището при завръщането си. Бащата на момчето разкри, че цялото семейство е разтърсено от случилото се.
„Не мога да опиша ужаса от новината, че синът ми е бил сексуално малтретиран и сниман с камера“, заяви бащата на момчето.
Родителите на младежа са шокирани от сексуалните му контакти с учителката, но се опитаха да го оправдаят заради възрастта му. Съдът беше категоричен – учителката ще лежи в затвора.

Post a Comment

1 Comments